OR

Ouderraad

 

Het afgelopen schooljaar hebben we afscheid genomen van een aantal leden en gelukkig ook weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ons dan ook graag (opnieuw) aan jullie voor. 

De Ouderraad van de Talententuin bestaat uit een groep enthousiaste ouders met kinderen zowel op het SBO als SO. Dit schooljaar hebben jullie ons al kunnen zien bij de Dag van de Leerkracht, het schoolontbijt en afgelopen week nog tijdens het versieren van de school in Sinterklaassfeer. En we zijn alweer druk bezig met het organiseren van de kerstmarkt! Mocht je een vraag hebben aan een van ons, spreek ons aan. We zijn ook altijd op zoek naar hulpouders om bij activiteiten bij te springen.

 

thumbnail foto ORAchterste rij van links naar rechts: Stephanie Bons (moeder van Jayden SO-KD), Myriam Kocken (IB-er), Roxane Peeters (moeder van Aaron SO-KD), Daisy Vrijman (moeder van Jurre SO-KD), Carla Prins (moeder van Jonathan SBO-F), Monica Verrips (moeder van Kyan SBO-E), Tamara Vossen (moeder van Brennen SBO-i) Cindy Delissen (moeder van Ivana SBO-i).
Voorste rij van links naar rechts: Diana Faarts (moeder van Quinn SBO-KB1), Jasmina Jongen (moeder van Kyan SBO-KB1)

 

MosaLira

mosalira

Social Media

Volg ons ook via onze diverse Social Media kanalen